Even voorstellen..

Facebooklinkedin


portretIk ben Francis Janssen, trotse moeder van    2 prachtige meiden en baasje van een geweldig lief hondje Loeka.

Hoe ik zover gekomen ben is een heel boek aan verhalen, maar ik zal het proberen kort te houden.

Als kind en in mijn eerste 37 levensjaren heb ik veel mogen meemaken. Leuke dingen maar ook veel wat je niemand toewenst. Daarbij zag, wist, hoorde en voelde ik dingen die anderen in mijn omgeving niet herkenden. Vele fysieke en psychische klachten waren in mijn leven hierdoor het gevolg. Vaak ook onverklaarbare zaken waar de reguliere artsen totaal geen raad mee wisten. Ik heb een stuk of 10 diagnoses gehad die allemaal steeds herzien moesten worden!

Met veel dankbaarheid naar mijn ouders en door veel reguliere alsook alternatieve therapieën en geneeswijzen ben ik de Francis geworden die ik nu ben.

Ik ben altijd blijven zoeken naar de dingen die mij aanvulden of bij mij pasten. Dit ook omdat ik mij niet zomaar wilde neerleggen bij al die diagnoses die ik in mijn leven kreeg. Zo zou ik bijvoorbeeld volgens de artsen nooit meer uit de psychiatrie komen en zou ik ook niet meer normaal kunnen lopen, zo was voorspeld.

Wat ik erg jammer vond is dat zij mijn gaven niet erkenden en ze het liever met medicijnen onderdrukten in plaats van dat ze mij hiermee leerden omgaan en toepassen. Het heeft me zeker ook wel geholpen om de top eraf te halen op het moment van mijn psychisch onvermogen en ziek zijn maar als men mij ThetaHealing® als aanvulling daarbij had aangereikt had het zeker 15 jaar van mijn leven gescheeld! 

Ca. 14 jaar heb ik gewerkt als ervaringsdeskundige in de psychiatrie en ik heb het geluk dat ik inmiddels een heel breed pakket aan ervaringen en diagnoses heb en daardoor dus multi-inzetbaar ben.  Alles heeft zeker zijn voordelen en er is altijd een verklaarbare reden waarom de “dingen gebeuren zoals ze gebeuren” en die pas ik nu dan ook toe binnen mijn praktijk en opleidingen. Mijn ervaringen vormen niet zozeer de zware rugzak die de meeste mensen met zich meedragen, maar zijn voor mij een heuse schatkist geworden.

Na mijn 2e bijna doodervaring (BDE) in een half jaar tijd ging alles in een sneltreinvaart. Artsen begrepen gewoonweg niet hoe het mogelijk was dat ik steeds opnieuw het tegendeel bewees van hun bevindingen. Dat kon ik wél verklaren want ik was immers met andere methoden aan de slag gegaan waardoor ik problemen, ziekten en aandoeningen zélf kon oplossen; ik had namelijk ThetaHealing® ontdekt en er ging voor mij en mijn gezin een heel nieuwe wereld open. Alles wat eerst onmogelijk leek, bleek nu wél mogelijk. En het mooie is dat iedereen het kan leren!

Vanaf mijn 13de was ik reeds op ontdekkingstocht in het spiritualisme. Vele dingen heb ik uitgeprobeerd en onderzocht. Maar omdat ik zo in de ban was van het psychische gebeuren bleef ik zoeken totdat ik het ultieme gevonden had. Ik had in de keuken van de psychiatrie gekeken en wist hoe ze daar werkten. Niet dat het verkeerd was maar mijn ervaring is dat veranderingen wel degelijk mogelijk zijn en dat ook artsen en wetenschappers niet altijd de waarheid in pacht blijken te hebben. Maar ook vooral dat het veel sneller en effectiever kan en veel dingen per direct veranderd kunnen worden.

Ik heb gezocht en gevonden: “Het neusje van de zalm” en dit wil ik heel graag met zoveel mogelijk mensen delen, want ik gun iedereen een gezond en gelukkig leven.

Ondertussen ben ik nu 10 jaar praktiserend en heb ik ook de Teachersopleiding met mijn Master ThetaHealer ® voltooid zodat ik het vanaf nu iedereen mag leren. En dit is fantastisch!!!!

Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om het zelf te gaan ervaren. Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. Neem net als ik het heft ZELF in handen en verander nú je leven! Voorgoed!

Veel liefs

Francis

Facebooklinkedin