ThetaHealing®

Facebooklinkedin

Wat is ThetaHealing® ? 

Ons brein is net als een computer. Een computer heeft programma’s zodat die kan werken en zo heeft ons brein dus ook programma’s die we gebruiken en die nodig zijn om te kunnen functioneren. Maar door bijv. gebeurtenissen in óns leven, het leven van onze ouders of voorouders kunnen er blokkades ontstaan in ons systeem. Met ThetaHealing® kunnen we net als in onze computer negatieve of kapotte programma’s deleten en meteen nieuwe complete positieve programma’s downloaden, zodat het programma weer optimaal kan werken en dus weer up-to-date is.

Wat is ThetaHealing®? ThetaHealing® of DNA-healing  is een zeer effectieve (zelf-healing techniek, ontwikkeld door Vianna Stibal ( ViannaStibal.com ). Zie de onderste 3 filmpjes aan de zijkant.

Het is een vrij nieuwe, wereldwijd succesvol toegepaste healingsmethode. In de (wetenschappelijk bewezen) intuïtieve Theta-staat wordt verbinding gemaakt met de creatieve energie van Bron van Al Wat Is. Hierdoor ontstaat er op een liefdevolle wijze toegang tot het energieveld en onderbewuste van de cliënt. Zo kan dan snel en gemakkelijk de sleutelovertuiging van de hulpvraag duidelijk worden.

Via de Bronenergie wordt de belemmerende overtuiging (en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens) vervangen door een positieve overtuiging en gevoel. De (onbewuste) ervaring die aan de basis ligt van de blokkade (wat je kan zien als een herinnering die als overtuiging is opgeslagen in bijvoorbeeld je cellen, genen of chakra’s) wordt dus simpelweg verwijderd en vervangen door een passend(e) overtuiging of gevoel. Op deze wijze kan je dus je leven (her)creëren. Je wordt bewuster, kan meer in je eigen kracht gaan staan en bent beter in staat keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen. Het helpt om liefdevoller en eerlijker te worden naar jezelf en de wereld om je heen.

ThetaHealing® is vanaf 1995 ontwikkeld door de Amerikaanse Vianna Stibal om op alle gebieden van je leven (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) snel en gemakkelijk zelf blokkades op te kunnen lossen en verandering te maken. Destijds werkte zij reeds als healer en ontdekte dat op de manier zoals ze werkte zij onmiddellijke heling kon bewerkstelligen. Op deze manier wist zij zelfs kanker in haar been te genezen!

Sindsdien heeft Vianna over de hele wereld duizenden mensen opgeleid in ThetaHealing®  en blijft de methode zich verder ontwikkelen en verspreiden.

ThetaHealing® is géén religie of geloofsovertuiging! Het is een techniek om je overtuigingen te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met de Bron van Al  Wat is.

Voor mij persoonlijk is ThetaHealing® A Way of Life geworden.

 Ik ben door het ThetaHealing Institute of Knowledge gecertificeerd als ThetaHealer®,   ThetaHealer® Teacher en ThetaHealer®Master.

ThetaHealing® op internet

Ik kan je aanraden om, naast de filmpjes hiernaast, ook eens te kijken op de website van Vianna Stibal en het ThetaHealing Institute of Knowledge THInK®. Haar liefdevolle verbondenheid met deze methode is enorm inspirerend.

Facebooklinkedin