Vrouwencirkel gecombineerd met the Rite of the Womb

Facebooklinkedin

Tijdens dit Wonderlijke baarmoeder healings ritueel doe je mee met de vrouwencirkel en verbind je, samen met andere gelijkgestemden, met jouw vrouwelijke OER-energie en kracht.

Op deze prachtige intense dag maken we contact met onze baarmoeder, de zetel van creatie.

In deze vrouwencirkel verbinden we ons o.a. met onze vrouwelijke organen, ons Vrouw-ZIJN en onze vrouwenlijn.  We creëren een ruimte voor healing om oude trauma, shock, pijn en verdriet los te laten.

In deze veilige vrouwencirkel komt van alles aan bod zoals: meditaties, diverse energetische reinigingen, waaronder de gehele familie vrouwenlijn, delen, luisteren, kruidenthee en meer.

Jouw Vrouw-ZIJN stukken mogen geheeld worden vanuit liefde, zachtheid en koestering.

Sluit jij je ook aan bij deze intense maar diepe helende cirkel?

Deze prachtige vrouwencirkel zal altijd plaats vinden en gepland worden rond de volle maan, zodat jouw baarmoeder, wel of niet aanwezig voorbereid zal zijn op nog diepere healingen, welke nog lange tijd actief zullen doorwerken. De volle maan staat namelijk in het teken van vrij- en loslaten. Al met al dus een zeer intense healing op je baarmoeder en je vrouwenlijn.

De 1ste cirkel gaat van start op 24 november a.s.  FranciSense werkt samen met praktijk Vrouw van de Roos. Deze dag vindt plaats in de praktijk van FranciSense in Horst.

Meld je aan via het inschrijfformulier.

Facebooklinkedin