Happy in je Lijf!

Facebooklinkedin
 Hoe zou het zijn om:
– niet meer met je handen in het haar te hoeven te zitten?
– dat je je niet meer machteloos hoeft toe te kijken en te voelen?
– te weten wat je kan doen in een stresssituatie?
– relaxed en ontspannen met je hoog gevoeligheid of hoog sensitiviteit kunt omgaan of de
ander daarin te helpen?
– een ontspannen en blij kind te hebben dat je gericht kunt ondersteunen
– een kind dat met plezier zich ontwikkelt en groeit
– de tools te hebben om inzicht op de talenten en blokkades van je kind (belemmerende
overtuigingen) te verhelpen
– vertrouwd te raken met spiertesten en het testproces, voor jezelf en je kind
– je vertrouwt op de wijsheid van het lichaam van je kind en van jezelf
– te weten om te gaan met acute stress van je kind of jezelf m.b.v. de EHBO-kit die je
krijgt aangereikt de oefeningen toe te passen om dagelijks balans te creëren, voor jezelf

en je kind     
            
                
Het is mogelijk om dit in 2 dagen te leren
 De 2 daagse cursus is bedoeld als een eenvoudige handleiding bij het aanleren van de spiertesten, zoals die worden gebruikt in de toegepaste kinesiologie en afgeleide vormen daarvan. In de loop der jaren waarin ik me met spiertesten heb beziggehouden, heb ik leren zien dat spiertesten werkelijke een kunstvorm is. Het is een kunst, die weliswaar door iedereen geleerd kan worden, maar toch is het zo dat de ene spiertester betere resultaten oplevert dan de andere.   Op het moment dat we begrijpen waarom we ons voelen zoals we ons voelen, is er al verandering mogelijk. Dat is één van de belangrijkste principes van spiertesten. Verandering mogelijk maken. En wat is verandering anders dan beweging!

Leer de techniek en maak gebruik van de kracht van spiertesten om je lichaam in balans te brengen.

Voor Jong en Oud!

Toepasbaar voor kinderen, ouders, therapeuten, leerkrachten maar ook voor Jezelf!

      Dus voor iedereen!

Wat is jou investering: €  222,00 eigenlijk een belachelijke lage prijs voor wat je allemaal krijgt

* 2 dagen training
* incl. 2 werkboekjes
* koffie/thee met versnaperingen
* 2 soepen 
* 2 bloesems

Ow ja en voor de prijs zou je het niet moeten laten want wat je ervoor terug krijgt……. heb je je hele leven plezier van!!! 

Allemaal 222tjes. En intuïtief kreeg ik deze prijs door en moest er naar luisteren. Terwijl externe advies me er niet vanaf kon krijgen.

Toen ik naar de betekenis keek wat 222 betekende voelde het supergaaf en is de bal weer rond.

‘Happy in je Lijf!’ gaat over je lichaam in balans te zetten en zie onderstaande getallenuitleg.

Helemaal fantastisch toch!!!

Schrijf je snel in: inschrijfformulier

Engelennummer 222

Wanneer je het engelennummer 2:22 steeds opnieuw ziet verschijnen, is dit een teken van je engelen/gidsen dat je in een bouwfase van je leven bent. De auspiciën zijn goed, maar je moet jouw deel doen.

Het getal 222 is een combinatie van 2, betekenende balans en Meestergetal 22 en dat is het nummer van de Meester Bouwer.

Het is een getal dat je begeleidt om verder te gaan in harmonie en geloof terwijl je bouwt richting het verlangen van je ziel.

Al te vaak, als we dromen over het leven dat we willen, saboteren we onszelf met negatieve gedachten.

Wat betekent Engelennummer 222?

Wanneer je in de hierboven genoemde staat bent, kan 222 verschijnen als een klap op de kop. Het vertelt je dat je moet herbalanceren.

Je moet geduldig zijn en onthouden dat dromen tijd kosten. Je moet je geloof vernieuwen en weten dat je op de goede weg bent. Je moet je richten op de positieve dingen die je wilt in plaats van je geest te laten overstromen met de negatieve dingen waar je bang voor bent.

Het getal 222 herinnert je niet alleen om positief te zijn, maar het verzekert je ook dat een positieve houding gerechtvaardigd is. Het bevestigt dat je op de goede weg bent.

Je moet je inspannen om het verlangen van je ziel te bevredigen en niet worden ontmoedigd als het geen vruchten lijkt af te werpen. Alles zal in zijn eigen tijd gebeuren en je inspanningen zullen worden beloond.

Het getal 2 op zichzelf is een positief teken en als het drie keer wordt herhaald, weet je zeker dat je engelen/gidsen je vertellen dat je moet doorzetten.

Wanneer Engelennummer 222 verschijnt in je ervaring.

Vergeet echter niet dat 222 ook het balanselement bevat. Het is geweldig om je dromen na te jagen, maar als je dat doet in een geest van dominantie en egoïsme, zullen de engelen je niet ondersteunen.

Je moet diplomatiek zijn en overwegen hoe je beslissingen anderen zullen beïnvloeden. Je hebt de plicht tegenover de mensen die je dagelijks tegenkomt en voor het algemeen belang.

Door samen te werken met anderen, door je collega’s aan te moedigen en door je deel te doen om een harmonieuze omgeving om je heen te ondersteunen, doe je je deel om toe te voegen aan de collectieve harmonie van het oneindige.

Facebooklinkedin