ThetaHealing® Wereld Relaties

Facebooklinkedin

ThetaHealing® Wereld Relaties is specifiek gefocust op landen, culturen en religies met de daarbij behorende geloofssystemen. Elk ras, cultuur, religie, etniciteit en klassen heeft zijn eigen speciale overtuigingen, hetzij positief hetzij negatief.                     

Het is bedoeld om verborgen geloofsovertuigingen en gevoelens van afwijzing, vooroordelen, haat, wrok, woede etc. die betrekking hebben op andere landen, culturen en religies op te sporen en vrij te laten.

Met de wereld die meer gewaar wordt van de vermenging van rassen DNA, is het mogelijk om vele inherente overtuigingssystemen te hebben. We hebben vaak geen idee wat voor soort raciale identiteit we in ons DNA dragen of wat voor verborgen gevoelens en emoties daar zijn. Dit is waarschijnlijk hetzelfde met de morfogenetische programma’s die we erven. Hierdoor is het een dringende noodzaak geworden dat wij andere culturen begrijpen en aanvaarden.

ThetaHealing® Wereld Relaties Cursus is een krachtig gereedschap voor het verwijderen van innerlijke en uiterlijke conflicten in jezelf naar anderen toe of bij anderen naar jou of anderen toe. Het is het creëren van wereldvrede, eenheid en wederzijds begrip tussen alle culturen en religies over de gehele wereld.

Deze cursus geeft jou als ThetaHealer de mogelijkheid om onvoorwaardelijk te werken met iedereen die op je pad komt. Om alle mensen en culturen van de wereld te omarmen en te accepteren met ware liefde.

Vooropleiding: ThetaHealing® Basis DNA Advanced  en Dig Deeper  of Intuitiëve Anatomie ,  of eventueel Basis Teacher en Advanced Teachers.

Persoonlijke investering: €899,- Inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen.

Aanbetaling € 150,00 niet restitueerbaar

Tijd: 5 aaneengesloten dagen

Klik op deze link : inschrijfformulier voor deze cursus

Facebooklinkedin