Intuïtieve Anatomie ThetaHealing®

Facebooklinkedin

Intuïtieve Anatomie

Tijdens de Intuïtieve Anatomie maak je een fascinerende, diepe innerlijke ontdekkingsreis.  De focus ligt tijdens deze cursus op het energetisch werken met het fysieke lichaam en alle overtuigingen en emoties die in de organen en lichaamssystemen opgeslagen liggen. Er wordt ook onderzocht wat de relatie is tussen de geloofsovertuigingen en ziektes.

De intuïtieve anatomie is een training waarin je via ThetaHealing®, werkt met de Bronenergie om intuïtief te weten wat er in en met het lichaam gaande is. Je werkt elke dag met een specifiek orgaansysteem en maakt kennis met de geloofsovertuigingen die verbonden kunnen zijn met desbetreffende orgaan. Samen met je medecursisten werk je aan jezelf en je eigen overtuigingen, die jou kunnen blokkeren in je gezondheid. Zo ontdek je de emoties en overtuigingen die opgeslagen zijn in het fysieke lichaam.

Wat o.a. aanbod komt is:

– elke dag een nieuw systeem om mee gebalanceerd te worden

Dag 1: Atomen, microben en andere toxische invloeden op het lichaam.                              Dag 2: Het skelet.                                                                                                                                Dag 3: Het endocriene stelsel.                                                                                                             Dag 4: Het verteringsstelsel.                                                                                                              Dag 5: Het ademhalingsstelsel.                                                                                                       Dag 6: Het hart en circulatie systeem.                                                                                           Dag 7: Het lymfestelsel.                                                                                                                      Dag 8: Het uitscheidings-  en seksuele systeem.                                                                              Dag 9: De spieren.                                                                                                                                  Dag 10: Het Zenuwstelsel.                                                                                                                    Dag 11: De huid.

– het vertonen van films ter verduidelijking van de anatomie van de mens

– training in het efficiënt scannen van het lichaam

– het getuige zijn van de onderlinge samenwerking tussen alle organen

– training in het “diggen” naar de sleutelovertuigingen

– downloads m.b.t. je gezondheid

– het helen van medecursisten én cliënten van buitenaf en nog veel meer

Duur: van maandag tot en met vrijdag, drie weken lang m.u.v. de weekenden,                         of 15 dagen achter elkaar zonder weekend                                                                                       

Tijd: van 09.30 uur tot 17.30 uur.                                                                                             Persoonlijke investering voor deze weken: € 2.199,-.                                                                     € 150, – niet restitueerbare aanbetaling voor plaatsgarantie.

Totaalbedrag moet één week voor aanvang betaald zijn.

Vooropleiding: ThetaHealing®  Basis Advanced  en Dig Deeper is vereist.

Geef je zelf een groot geschenk en vooral je gezondheid terug. Schrijf je in:

 Klik op deze link : inschrijfformulier voor deze cursus

Facebooklinkedin