Individuele consult

Facebooklinkedin

Potentieel kun je alles bereiken wat jij graag wilt. Wanneer jij jezelf onbewust tegenhoudt blijft het onmogelijk voor jou. Je kunt je deur dicht hebben voor het verbeteren van je relaties, fysieke en emotionele gezondheid, succes, overvloed, geld, passend werk – kortom het bereiken van al jouw doelen en dromen.

Filmpje volgt nog, mijn excuses voor de onvolledigheid.

Doel van ons consult:

In een persoonlijk consult wordt onderzocht waarom jij onbewust tegenhoudt wat je wenst en toelaat wat jij niet wenst. Door een bijzondere vraagtechniek wordt de nodige informatie uit je onderbewustzijn naar boven gehaald. Intuïtief ontvangt Francis tevens extra informatie over jouw onbewuste belemmeringen.

Belemmerende emoties, disharmonie in het lichaam en destructieve overtuigingen worden, als je dit wilt en toestemming voor geeft, verwijderd en vervangen door positieve programma´s en gevoelens, die jou ondersteunen en je helpen om je leven te creëren. Zo kunnen bijvoorbeeld patronen doorbroken, diepe angsten en onzekerheden worden uitgetest  en worden getransformeerd naar meer rust, vrijheid, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid in jezelf.
Omdat er vrije wil is moet je tijdens het consult eerst mondeling toestemming geven voor de transformatie.

Middels een eenvoudige kinesiologische methode van spiertesten kan een (bewuste of onbewuste) overtuiging – negatief of positief – worden getest.
In één consult kan er al erg veel worden getransformeerd. Als er veel trauma’s en negatieve overtuigingen op diepe niveaus zitten is het soms nodig om in meerdere consulten aan een thema te werken, om het tot op de bodem te kunnen opschonen.

Om je vrij te maken van innerlijke blokkades wordt een diep ontspannen ‘Theta’- staat gebruikt om toegang te verkrijgen tot het onderbewustzijn. Dit is een frequentie in je hersengolven waar je normaal met je denken om het denken niet bij kunt komen. Francis stemt zich af op die speciale ‘Theta’ frequentie. Net als een radio welke je ook op een andere zender kunt zetten. Met deze speciale technieken worden de gewenste veranderingen in het diepste van je wezen gemaakt en het Zelf Helend vermogen geactiveerd.

Resultaat van ons consult:

Nadat de blokkades uit je systeem zijn weggehaald wordt er opnieuw getest. Hiermee worden de diepe veranderingen geverifieerd. Nu deuren open gezet zijn voor wat jij echt wilt kun je het gewenste daadwerkelijk ontvangen en realiseren. Verhoog je je kansen op elk levensgebied!

Het leert je op een nieuwe manier kijken naar je heden, verleden en toekomst en geeft je handvatten om je leven opnieuw vorm te geven en te creëren vanuit je eigen kracht. Doordat de verandering op een diep niveau plaatsvindt kan het zijn dat de waarneembare verandering in je dagelijkse leven soms direct en soms na enkele dagen of weken zichtbaar wordt.

Wat kan je doen ter voorbereiding op een consult?

Drink voldoende water, want voor een goede werking van de spiertestmethode moet je goed gehydrateerd zijn. Zorg ervoor dat je helderheid hebt over het thema/vraag waar je aan wilt werken. Verder is het belangrijk dat je naar het consult komt met een houding en intentie gericht op een positieve verandering en jouw actieve deelname daarna in je eigen proces.

De behandeling is géén vervanging van de reguliere geneeskunde!

De techniek is ontwikkeld om het zelf helend vermogen te activeren of te verbeteren. Er wordt door mij sterk aanbevolen dat cliënten hun eventuele behandelend arts blijven bezoeken en de adviezen opvolgen. Ik raad u aan voor een medische diagnose of medicatie altijd uw arts te raadplegen!

Voor meer informatie of voor een afspraak te maken kun je contact maken. Evt. is het ook mogelijk om een Cadeaubon te bestellen.

Kosten: € 45,00 (incl. 21% BTW) per 30 min.

Bij verhindering dient een afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd anders zullen de kosten in rekening worden gebracht. Lees algemene voorwaarden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op of kom langs in de praktijk. Een oriënterend gesprek via Skype of telefoon is kosteloos. Deze kan via de contactpagina aangevraagd worden.

Facebooklinkedin