Veel gestelde vragen

Facebooklinkedin

Nee, zeer bewust voor gekozen, omdat mijn ervaring leert dat wanneer men echt kiest voor deze behandeling het resultaat veel meer succes behaalt in een zeer korte tijd.

Ja, meestal wel. Maar vraag dit even na bij je eigen boekhouder.

Na 11 jaar ervaring nog niet meegemaakt dat het geen succes werd. Maar dat wil zeggen dat ook jij je in mag zetten en open staat voor verandering.

Ja, iedereen kan dit leren.

Ja, vaak merkt je omgeving het eerder dan jezelfomdat de blokkades meteen uit je systeem gehaald worden. Je vaak niet meer bewust bent van de blokkade omdat deze dus al verwijdert is.

Nee, bij de meeste trainingen of opleidingen moet het aaneengesloten zijn. Je zal ook blij zijn dat ze aaneengesloten zijn omdat er ongelooflijk veel aangeraakt wordt aan onderliggende programma’s. Vooral ’s nachts ga je dingen aan het verwerken en ploppen dingen, zoals angsten, emoties etc omhoog. Je systeem reikt als het ware de onderliggende blokkades aan zodat het gezien kan worden en meteen verandert c.q. opgeruimd kan worden.

Dit kunnen we samen bespreken in de gratis korte intake. Zelf vindt ik het altijd beter dat mensen het ervaren wat het met hen doet en liever nog zelf aan de slag gaan om het te leren. Elk mens, groot en klein zou zich mogen HER-INNEREN hoe hun eigen lichaam, geest en ziel samenwerken. Je het zelf genezend vermogen kan activerenWanneer dit geleerd hebt kan je het bij jezelf als ook bij anderen toepassen. Ik zie het als een EHBO kist vol met gereedschappen die je overal kunt toepassen.

Dit zal samen afgesproken worden en door middel van een getekend contract vastgelegd worden.

Jawel, meerdere keren kreeg ik dit te horen en iedere keer wisten de mensen met gemak en vreugde deze dagen te volbrengen. Juist omdat we dit meteen aanpakken en uitsluiten is het zeker voor iedereen mogelijk om het te volgen. Veelal saboteert (onbewust) het lichaam onszelf om maar niet vooruit te komen. We kijken wat maakt dat dit gebeurt en lossen het op.

Heb jij nog vragen die hier niet bij staan? Stel ze gerust via het contactformulier.

Facebooklinkedin