Twan

Facebooklinkedin

Mijn ervaring met TÉTA-HEALING.

In de lente van 2013 leerde ik tijdens een training in de GGZ Francis kennen.

Zij was als ervaringsdeskundige aanwezig om een hersteltraining te geven waar ik aan deel nam. Tijdens de eerste ontmoeting vermoedde ik dat zij meer in haar mars had dan alleen maar les geven aan een groepje. Na afloop raakte ik met haar in gesprek waarvan ik ervan overtuigd raakte dat ze mij kon helpen. Ze had iets “om zich heen” wat ik niet kon verwoorden. Een gevoel, wat tijdens dat gesprek groeide, gaf mij het vermoeden dat ze mij kon helpen.

De uitleg die ik van haar kreeg leidde een ontmoeting met haar in waarvan ik niet wist dat het mijn leven op, vooral 1 punt op een positieve manier, gigantisch op de kop zou zetten.

Ik MOET hier bij vermelden dat ik een zeer grote scepticus ben wat betreft genezing als dat niet door een professionele kracht uit de erkende gezondheidszorg betreft. Dat er meer is tussen hemel en aarde dan alleen een dokter en medicatie, daar kan ik me wel in vinden, maar ik moet er echt wel door overtuigd raken.

Ik was al kinds af aan als de dood voor de tandarts, en dat was mij aan te zien – helaas.

Tijdens mijn eerste sessie met Francis, kwam alle ellendige gevoelens wat alles wat de tandarts betreft ter sprake. Door de technieken en krachten die Francis op mij uit oefende, raakte ik verhelderd over de problematiek van mijn tanden.

Maar het mooiste van alles was, dat ik na de sessie zonder veel na te denken een afspraak maakte met haar tandarts.

EN DAT IK ZO VAN OVERTUIGD WAS DAT IK ZONDER AF TE ZEGGEN, GELIJK MEE NAAR DE EERSTE AFSPRAAK MET DE TANDARTS MET HAAR MEE GING.

Enkele maanden later had ik het hele traject doorlopen, waardoor ik nu met een trotse glimlach in de spiegel kan kijken en zo trots ben als een pauw dat ik nu letterlijk gelukkig weer MET MIJN BEK VOL TANDEN STA!!!!!! Hahahaha

Zonder de ontmoeting met Francis en haar beoefening van TÉTA-HEALING had ik nu nog steeds een zeer negatief zelfbeeld wat betreft uiterlijk en vooral mijn tanden aangaat.

Mijn ervaring met TÉTA-HEALING is zeer positief. Het is een helende manier van genezing op basis van bewezen technieken – ZEKER GEEN RELIGIEUZE ASPECTEN – en ook geen gezever met wortelsapzalf onder je knie leggen (om Klazien uut Zalk maar eens te citeren).

IK sta als toch wel scepticus zeer positief tegenover deze technieken en kan t zeker aan mensen aanbevelen die net als ik zijn uitgekeken en/of zich niet geholpen voelen/zijn door de reguliere zorg. Daarbij staat iedereen natuurlijk vrij om zich EN/EN te laten helpen.

Gegroet  Twan Van Est

Facebooklinkedin