Een goede vriend

Facebooklinkedin

Na aanvankelijk wat sceptisch tegenover ThetaHealing te staan ben ik nu inmiddels zo’n 4 jaar bekend met dit fenomeen. Via Francis ben ik in aanraking gekomen met dit uit de Verenigde Staten overgewaaide en door Vianna Stibal ontwikkelde healingtechniek en ik moet zeggen dat het mijn leven intussen drastisch heeft veranderd.

Ik zat zelf zo’n vier jaar geleden heel diep in de put en zag het leven simpelweg niet meer zitten; mijn persoonlijke ontwikkeling zat derhalve helemaal op slot. Ik raakte nl. mijn werk beetje bij beetje bijna totaal kwijt en kon op het laatst amper de huur en rekeningen betalen. Bovendien had ik behoorlijke financiële schulden. Ook mijn relatie ging stuk en ik was tamelijk afhankelijk geworden van de alcohol en sigaretten, zeg maar rustig behoorlijk verslaafd! ( voor een fles wijn en meer dan een pakje shag per dag draaide ik mijn hand niet om… ) Ik zorgde niet goed voor mijzelf, had veel last van kwaaltjes en voelde mij ook lichamelijk heel zwak. De meest enge ziektes spookten door mijn hoofd. Ik had toen ook weinig tot geen contact met mijn familie en ook mijn vrienden scheen ik één voor één kwijt te raken. Hierdoor raakte ik helemaal de weg kwijt en belandde ik in een behoorlijk zware depressie. Ik raakte helemaal geïsoleerd en had het gevoel dat de hele wereld tegen mij was. Ik was voor mijn gevoel helemaal alleen, doodeenzaam en ik was ervan overtuigd dat er maar één definitieve uitweg was….. Vreselijke scenario’s door mijn steeds sterker wordende ego gecreëerd werden mij bijna fataal. Ik bezocht een psychologe wekelijks, maar zij kon mij schijnbaar niet echt helpen en mij de benodigde handvaten aanreiken om verder te gaan en mijn leven weer op te pakken. Het was een grote hopeloze, lege, beangstigende en zelfs zeer levensbedreigende situatie…. totdat ik op een dag toevallig ( wat is toeval…) kennis maakte met Francis. Zij bleek de reddende Engel…

Zij bood mij hulp aan in de vorm van ThetaHealing, eerst via internet (Skype) en daarna tijdens een aantal sessies bij haar thuis in de praktijk. Door middel van o.a. regressietechnieken, mij “in de 7e Laag te zetten” en vervolgens diepgewortelde overtuigingen en programma’s door middel van zgn. kinesiologie (spiertesten) “op te ruimen” veranderde langzamerhand mijn blik op de toekomst en mijn leven in het algemeen. Ik vond het eerst maar een rare, zweverige gewaarwording en moest er behoorlijk aan wennen, maar het hielp daadwerkelijk, daar kon ik niet omheen! Dingen begonnen echt te veranderen en het leek zelfs wel of er wonderen plaatsvonden! ( Nu weet ik inmiddels wel beter, want dat was ook zo! ). De zon begon weer achter de wolken vandaan te kruipen en ik kreeg weer zin in het leven. Vrijwel direct vond ik een nieuw droomappartementje (lees: gemanifesteerd!… dit is niet gelogen, ik kan nu écht manifesteren want Gedachte is Kracht!), waar ik mij meteen helemaal thuis voelde, omringd door veel natuur, en bomen die barsten van de vogels van allerlei pluimage en vrijwel geen verkeer voor de deur. Heerlijk rustig, dus. Iets wat heel belangrijk is gebleken voor mijn totale herstel. Verder kreeg ik ook vrijwel direct opnieuw contact met mijn familie, iets dat zó ongelofelijk fijn voelt! (wat heb ik die al die tijd gemist en zij mij ook!). Bovendien zijn mijn verslavingen gelukkig allang verleden tijd. Ik heb inmiddels voldoende werk kunnen vinden en mijn vrienden hebben mij blijkbaar toch niet – althans voor het grootste gedeelte – in de steek gelaten en ik heb zelfs weer vele nieuwe, lieve vrienden erbij gekregen.

Ik heb mij ondertussen helemaal verdiept in ThetaHealing en kan er niet genoeg van krijgen want het is een onmisbaar deel van mijn leven geworden. Ik heb in de tussentijd bij Francis meerdere cursussen gevolgd ( o.a. de Basis DNA, DNA Advanced en pas geleden nog de cursus Manifesting & Abundance ). Vooral na deze laatste cursus heb ik écht het gevoel dat ik gedurende de hele dag in de 7e Laag zit. Dit geeft mijn zo’n stabiel en zeker gevoel! Vol vertrouwen zie ik de toekomst tegemoet.

Ik heb vrijwel geen angsten meer, heb weer structuur in mijn leven gecreëerd, leef volop in het NU, sta volledig in mijn Kracht en heb het gevoel dat De Schepper mij voortdurend begeleidt. Ik schijn wonderbaarlijk altijd de juiste beslissingen te kunnen nemen en kan dingen in mijn voordeel laten gebeuren (manifesteren!). Geld vormt geen probleem, ik heb geen schulden meer en de rekeningen zijn vrijwel altijd onmiddellijk betaald en opgeruimd, omdat ik “de angst om in tekorten te leven” volledig afgezworen heb. Mijn leven is op alle fronten beter geworden. Het is zelfs zo dat ik nu deze techniek aan het leren ben om straks anderen te mogen helpen en healen. Hoe mooi is dat? 🙂

Francis, dankjewel voor alles. Je betekent zoveel voor me en je hebt ontzettend veel voor mij gedaan en nog steeds. Ik wil er niet aan denken wat er met mij gebeurd was wanneer ik jou niet had ontmoet …. Je bent een ware Engel!

Heel veel liefs en blijf doen waar je mee bezig bent!

een goede vriend

 

Facebooklinkedin