Bijzondere ervaringen

Facebooklinkedin

Kinderen waren steeds aan het vechten in huis. Na behandeling van het huis en de grond waren de ruzies verdwenen en speelden de kinderen in alle rust met elkaar. De grond hield herinneringen vast aan de 1e wereldoorlog. De kinderen die onbewust deze energie oppikten dachten dat ze moesten vechten om te overleven.

Vrouw probeerde al 7 jaar om zwanger te geraken. Alles geprobeerd in de reguliere en alternatieve circuit. Na 2 behandelingen, aangeteld. Goede zwangerschap gehad en beiden gezond.

Een andere vrouw die zwanger wilde worden en 10 jaar ploeteren werd geadviseerd om er zich bij neer te leggen en het zelfs gevaarlijk zou zijn om zwanger te worden ivm diverse vleesbomen die een slagaderlijke bloeding konden veroorzaken. Na 1 maand na de behandeling aangeteld. Vleesbomen waren weg en nu 2 gezonde kinderen.

Man werkend in de psychiatrie als therapeut, zelf 3 verslavingen. Angst voor ontslag. Na paar behandelingen van alle verslavingen af.

Vrouw kon niets meer. Conversiestoornis. Ze kon niet eens meer uit een rietje drinken en niet meer zitten, lopen of bewegen. Na 1 behandeling op afstand stond ze ’s morgens weer naast haar bed en kon zelfstandig naar het toilet.

Vrouw met 4 kinderen kreeg van Jeugdzorg te horen dat ze nooit meer haar kinderen mocht zien. 7 jaar had ze ze niet meer gezien. Na behandeling binnen een maand had ze er met 3 weer contact en het 4e kind na 3 maanden.

Een rechtszaak. Er was een schuldbewindvoering aangevraagd. Normaal duurt dit 2-3 maanden voordat zaak voorkomt. Er was veel haast bij geboden in dit geval. Door overtuigingenwerk met betreffende persoon, was alles binnen 2 weken geregeld. De advocaat had dit nog niet meegemaakt in zijn 25 jarige loopbaan.

Zelfde zaak als boven, ging na een jaar mis door omstandigheden en man zou uit de schuldsanering gezet worden. Ook hieraan gewerkt. Alles ging van een leien dakje en man mocht wonder boven wonder in de sanering blijven. De advocaat wederom met zijn mond vol tanden dat dit eigenlijk onmogelijk was.

Een man had een verbrijzeld been met allemaal pennen. Deze moesten verwijderd worden. De operatie zou 6 uur duren. Men heeft mij gevraagd om de pijn weg te halen en hem te ondersteunen ten tijde van de operatie. Dit heb ik gedaan. Binnen 1,5 uur was de operatie klaar en man had geen pijn. Normaal zou hij meerdere dagen in het ziekenhuis moeten blijven. Dag er na mocht hij naar huis omdat het bijzonder goed met hem ging.

Man kon huur niet meer opbrengen van zijn huis. We hebben een huis gezocht d.w.z. gemanifesteerd. Binnen een week was alles geregeld. Hij mocht kijken in een huis en dit was precies wat hij zocht. Helaas had de huurbaas het al aan een ander stel toegezegd. Na even gewerkt te hebben op de energie kreeg de man een telefoontje dag er na dat de verhuurder zich bedacht had en het deze man gunde. Het andere stel kreeg een andere woning aangeboden wat beter paste.

Kindje 8 jaar, acute leukemie. Na behandeling was het bloed na een week perfect en kon men niets meer vinden.

Meisje van 9 jaar in coma al een half jaar. Na behandeling werd ze die week wakker. Wel gefrustreerd omdat ze niet goed kon praten en bewegen vanwege zuurstof tekort in haar hersenen. Na een 3 de behandeling ging als in een sneltrein. Therapeuten en artsen waren verbaasd hoe snel ze revalideerde. Nu niets meer te merken aan dit meisje. Gezonde puber.

Jonge man die moeite had met leren in bepaalde vakken, heb ik behandeld waarna hij hoge punten behaalde. Wat ik gedaan had, hersencellen te activeren en nog wat healingen. Hij was heel sceptisch en geloofde er niet in, maar beseft nu dat er meer mogelijk is.

Examenvrees. Door behandeling met hoge punten geslaagd. En toen ik vroeg hoe het mogelijk was, vertelde het meisje dat ze niet alles wist maar ze gewoon de engelen gevraagd had waardoor ze een 10 voor Engels kreeg en maar een paar vragen zelf wist. Door zich te verbinden zoals ik haar verteld had, kon ze contact maken met haar onderbewust zijn en deze interne bibliotheek heeft alle antwoorden opgeslagen.

Oma had de zoveelste hersenbloeding gehad. Ze zou de ochtend niet halen werd er gezegd. Alle kinderen stonden te waken aan haar bed die nacht. Ik heb contact op afstand gemaakt met haar en haar healingen gegeven en uitgelegd dat ze zelf een keuze hierin had. Heb haar weten over te halen nog even te wachten om over te gaan. Ze werd die ochtend wakker, zonder achteruitgang van haar gezondheid  na de hersenbloeding. Ze heeft nog 2,5 jaar geleefd.

Een hond waarmee gefokt diende te worden. Zeer kostbare hond, zou niet functioneren. Kon geen pups krijgen. Had de mensen veel geld gekost aan dokters-rekeningen. Ze hadden namelijk de hond speciaal daarvoor gekocht om er mee te fokken. Heeft na behandeling 4 pups gekregen.

Man na 20 jaar psychiatrie en vele behandelingen en therapieën, had alleen nog stompjes in de mond wat ooit tanden waren geweest, was fobisch en panisch voor de tandarts. Zelfs met medicatie kregen ze dit niet onderdrukt. Na 1 behandeling zijn we ’s middags samen naar de tandarts gegaan. Na een maand had hij een prachtig nieuw gebit. Man was zo gelukkig dat hij vroeg om direct een foto te maken als hij uit narcose zou komen.

Mijn dochter had de onderarm beide botten gebroken. Binnen 14 dagen mocht het gips eraf omdat het zo snel geheeld was.

Had allang geen leuke reis meer gemaakt. Graag zou ik weer eens een rondreis maken. Na een week dit gedacht te hebben, kreeg ik een telefoontje dat ik een rondreis Turkije gewonnen had. Hoe mooi kan het zijn.

Grote Geode Amatist gewonnen. Uit de 444 personen werden er 10 prijzen verloot. Ik had mijn zinnen gezet om de prachtige Geode. Steeds zag ik voor me dat ik de hoofdprijs ging winnen en ja hoor, ik heb hem gewonnen.

Een man met slapeloze nachten en enge dromen, healingen gegeven en alles veranderd.

Een vrouw, zwaar depressief en suïcidaal. Na behandeling van 2,5 uur ging het weer goed met haar. Ze sliep en at weer. Kwam van de bank af en kon weer wandelen met de hond. Dit had ze al een half jaar zowat niet meer gedaan.

Een Buizerd zag ik voor mijn ogen verongelukken. Vloog tegen een busje op en tollende tig keer over de kop en lag levenloos aan de kant in het gras. Meteen erbij gaan zitten en aan het werk gegaan. Na 10 minuten stond het dier op. Keek me verbaasd aan. Bleef nog even zitten, vloog daarna op een tak waarna hij me nog even aankeek en vloog toen verder. Wauw ervaring voor mij.

Dit zijn enkele bijzondere momenten. Teveel om ze allemaal op te noemen. Maar ik geloof in mogelijkheden. En daar ga ik voor!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Facebooklinkedin