Emotionele Stress Releasing

Facebooklinkedin

Emotionele Ontlading/Bevrijding
Los laten en verwerken van trauma’s

Wat doe ik?

In mijn gezellig ingerichte kamer ga ik, samen met jou, zoeken naar de oplossing voor je probleem. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende takken van de kinesiologie.

Kinesiologie is een verzamelnaam voor een aantal verschillende technieken die allemaal met spiertesten werken. Ik leer je voelen wat je lichaam jou vertelt. Door o.a. op je arm te duwen praten we direct met je lijf. Daarna gaan we samen aan het werk. Dat doen we door bijvoorbeeld oefeningen te doen. Het kan ook zijn, dat je bepaalde druppeltjes nodig hebt.
Daarnaast maak ik ook nog gebruik van o.a. kleuren, geurtjes, (drukpunt)massage en goed luisteren.

Het zijn zeer effectieve methodes voor het vrijgeven en oplossen van negatieve of traumatische herinneringen die zijn opgeslagen op een cellulair niveau.

Uit ervaring weet ik dat het werkt.

Resultaat van ons consult:

Nadat de blokkades uit je systeem zijn weggehaald wordt er opnieuw getest. Hiermee worden de diepe veranderingen geverifieerd. Nu deuren open gezet zijn voor wat jij echt wilt kun je het gewenste daadwerkelijk ontvangen en realiseren. Verhoog je je kansen op elk levensgebied!

Het leert je op een nieuwe manier kijken naar je heden, verleden en toekomst en geeft je handvatten om je leven opnieuw vorm te geven en te creëren vanuit je eigen kracht. Doordat de verandering op een diep niveau plaatsvindt kan het zijn dat de waarneembare verandering in je dagelijkse leven soms direct en soms na enkele dagen of weken zichtbaar wordt.

Wat kan je doen ter voorbereiding op een consult?

Drink voldoende water, want voor een goede werking van de spiertestmethode moet je goed gehydrateerd zijn. Zorg ervoor dat je helderheid hebt over het thema/vraag waar je aan wilt werken. Verder is het belangrijk dat je naar het consult komt met een houding en intentie gericht op een positieve verandering en jouw actieve deelname daarna in je eigen proces.

De behandeling is géén vervanging van de reguliere geneeskunde!

De methodes zijn ontwikkeld om het zelf helend vermogen te activeren of te verbeteren. Er wordt door mij sterk aanbevolen dat cliënten hun eventuele behandelend arts blijven bezoeken en de adviezen opvolgen. Ik raad u aan voor een medische diagnose of medicatie altijd uw arts te raadplegen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op of kom langs in de praktijk. Een oriënterend gesprek via Skype of telefoon is kosteloos. Deze kan via de contactpagina aangevraagd worden.

Investering in jezelf: 3 sessies van ca. 1 uur € 399,00 (incl. BTW).

Bij verhindering dient een afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd anders zullen de kosten in rekening worden gebracht. Lees algemene voorwaarden.

Facebook
linkedin
Facebooklinkedin