ThetaHealing® Manifesteren en Overvloed 20 en 21 febr. 2020

Manifesteren en Overvloed.

Manifesteren met behulp van de Thetahealings methode geeft je de mogelijkheid daadwerkelijk een verschil te maken.
Vianna heeft deze methode ontwikkeld om jezelf te verzekeren van succes in alle aspecten van je leven. Je zult veel downloads ontvangen die je helpen om helderheid en inzicht te krijgen in datgene wat je daadwerkelijk wilt in je leven.  Alle oude overtuigingen die naar boven komen en je beletten om overvloed in je leven te creëren worden opgelost.

Het is bewezen dat wat in een Thetastaat van bewustzijn wordt gemanifesteerd je kansen met ongeveer 80 tot 90% verhoogd.

Vele overtuigingen die ons tegenhouden in onze manifestaties hebben vaak niets met geld of succes te maken, maar zijn vaak verborgen overtuigingen die we van onze voorouders hebben meegekregen. Via een verbazingwekkende vragenlijst zullen de vele verrassende en diep verborgen blokkades naar boven komen die jou beletten je doelen te bereiken. Er wordt je geleerd diep te spitten om deze blokkades op te ruimen.
Vervolgens leer je over intenties en De Goddelijke Tijd, gevolgd door HOE te manifesteren in je leven met de daarbij behorende nieuwe gevoelens die geïnstalleerd worden in je totale systeem.

Dit is niet een cursus om snel rijk te worden, maar eerder een universeel gereedschap van zelf ontdekking, om gebruik te maken van je potentieel en rijk te worden in alle aspecten van je leven.

Vereiste vooropleiding: Basis DNA, Advanced DNA en Dig Deeper

Persoonlijke investering: € 450,- inclusief koffie, thee en versnaperingen.

Aanbetaling € 150,– niet restitueerbaar.

De lunch is niet inbegrepen.
De lestijden zijn van 09.30 uur tot ongeveer 17.30 uur.

Wil jij ook jouw leven leven in mogelijkheden, zonder beperkingen en heb je de DNA Basis, DNA Advanced  en Dig Deeper al gedaan!? Schrijf je dan snel in voor deze fantastische cursus!

Klik op deze link : inschrijfformulier voor deze cursus

Dit bericht is geplaatst in ThetaHealing, Uncategorized. Bookmark de permalink.