Individuele consulten

Facebooklinkedin

Individuele Consulten:

Het is heel belangrijk om open te staan voor een healing als je genezing wil bewerkstelligen. Zodat de healing op een “dieper” niveau kan komen en de kern van “het probleem” kan transformeren.
Er is meer mogelijk dan wij kunnen bedenken!
Sta jezelf toe om met een open blik en hart, te helen met de intentie dat alles mogelijk is. Door het lichaam zelf te laten bepalen wat nodig is in je genezingsproces, geef je het ook de kans om de oorzaak van “het probleem” te vinden.

ThetaHealing:

Tijdens een healingsessie (het thema wordt besproken met de cliënt) gaat de Theta practitioner in Thètastaat (de naam komt van de hersengolf-frequentie). Dit is een staat van bewustzijn waarin de hersenfrequentie zeer sterk verlaagd is, zoals tijdens een diepe slaap, meditatie of hypnose. Het is de staat waarin je volledige beschikking kan hebben over je intuïtieve vermogens. Het niveau van de dualiteit, de twijfel, wordt overstegen. Vanuit die staat van bewustzijn en vanuit de verbinding met “de Bron”, energie van Al  Wat Is, wordt de informatie over wat op dit moment speelt bij de cliënt waarneembaar en kan een healing plaatsvinden.
Belemmerende emoties, dis-harmonieën in het lichaam en overtuigingen worden, als je dit wilt, verwijderd en vervangen door positieve programma´s en gevoelens, die jou ondersteunen en je helpen om je leven te creëren. Zo kunnen bijvoorbeeld diepe angsten en onzekerheden worden uitgetest in je energieveld en worden getransformeerd naar meer rust, vrijheid, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid in jezelf.
Omdat er vrije wil is moet je tijdens het consult eerst mondeling toestemming geven voor de transformatie.
Middels een eenvoudige kinesiologische methode van spiertesten kan een (bewuste of onbewuste) overtuiging – negatief of positief – worden getest.
In één consult kan er al erg veel worden getransformeerd. Als er veel negatieve overtuigingen op diepe niveaus zitten is het soms nodig om in meerdere consulten aan een thema te werken, om het tot op de bodem te kunnen opschonen.

Wat kan je doen ter voorbereiding op een consult?

Drink voldoende water, want voor een goede werking van de spiertestmethode moet je goed gehydrateerd zijn. Zorg ervoor dat je helderheid hebt over het thema/vraag waar je aan wilt werken. Verder is het belangrijk dat je naar het consult komt met een houding en intentie gericht op een positieve verandering.

Resultaat: ThetaHealing® leert je op een nieuwe manier kijken naar je heden, verleden en toekomst en geeft je handvatten om je leven opnieuw vorm te geven en te creëren vanuit je eigen kracht. Doordat de healing op een diep niveau plaatsvindt kan het zijn dat de waarneembare verandering in je dagelijkse leven soms direct en soms na enkele dagen of weken zichtbaar wordt.

Wat kan ThetaHealing® voor jou betekenen?

ThetaHealing® biedt ondersteuning en wordt gebruikt bij emotionele, fysieke/lichamelijke, psychisch/mentale en spirituele verstoring, bv:

ThetaHealing® is géén vervanging van de reguliere geneeskunde!

De techniek is ontwikkeld om het zelf helend vermogen te activeren of te verbeteren.          Er wordt door mij sterk aanbevolen dat cliënten hun eventuele behandelend arts blijven bezoeken en de adviezen opvolgen. Ik raad u aan voor een medische diagnose of medicatie altijd uw arts te raadplegen!

Voor meer informatie of voor een afspraak te maken kun je contact maken. Evt. is het ook mogelijk om een Cadeaubon te bestellen.

Kosten: € 80.00 (incl. BTW) per 60 min.

Bij verhindering dient een afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd anders zullen de kosten in rekening worden gebracht.

Consult op afstand/Skype-consult:

 

Als je ver van Horst (Limburg) woont of niet in de mogelijkheid bent om naar de praktijk te komen is het mogelijk om het consult op afstand en/of via internet (Skype) te doen. Voorwaarde hiervoor is wel dat je bekend bent met en jezelf kan testen middels de spiertest-methode, anders wordt een korte introductie gegeven over de testmethode.

De software van Skype kan je gratis software downloaden via www.skype.com. Verder moet je computer minimaal een microfoon en luidsprekers hebben.

Kosten: € 80.00 (incl. BTW) per 60 min.

Facebooklinkedin