Coaching Kindtraject: Happy in je lijf!

Facebooklinkedin

Coaching programma:

3 individueel consulten

Er kan aan elk thema gewerkt worden. Bedenk vooraf wat jouw kind graag wil veranderen, oplossen en/of bereiken zodat we hier effectief aan kunnen werken. Het coachingsprogramma is maatwerk er zullen diverse methodes en technieken toegepast worden. Dit wordt per kind en per problematiek individueel afgestemd.

Ik leer kinderen van jong tot oud om te luisteren naar hun eigen lijf. De oudste is 83 jaar.

Ik ben perfectionistisch en daarom ga ik door tot ik helemaal tevreden ben. Uit ervaring weet ik dat ik de lat heel hoog leg.

Wie mij kent, weet dat je mij alles kunt vragen. Ik ben vrolijke spontane goedgemutste lachebek, en ik zie en voel vooral heel veel. Ik weet alles over energie-bescherming en gevoeligheid. Ik kan heel goed luisteren en kan zorgen dat mensen elkaar horen en begrijpen.

Voorbereiding:
Zorg ervoor dat jouw kind vóór de sessies volledig gehydrateerd is om de testmethode (spiertesten) effectief te maken. Drink ruim voldoende water voor de sessie.

Investering:
De investering in jouw kind is € 222,00 incl. BTW en eventuele ondersteuningsmaterialen voor thuis. Elk consult is maatwerk en vraagt voorbereidingswerk en nawerk (inclusief pre- en post werk).

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op of kom langs in de praktijk. Een oriënterend gesprek via Skype of telefoon is kosteloos. Deze kan via de contactpagina aangevraagd worden.

Tot snel.

Lieve zonnegroet,

Francis

Spelregel: Als je echt niet kunt komen laat het mij dan 24 uur van te voren weten, anders moet ik je helaas een rekening sturen!  (Zie bij algemene voorwaarden.)

Facebooklinkedin