Traject ‘Eigenwaarde Activering’

Facebooklinkedin

Basis Traject ‘Eigenwaarde Activering’
Ken je waarde en leef met vreugde.

Je wilt graag iets bereiken maar het lukt niet. Onbewust kan jij jezelf tegenhouden! Met ThetaHealing® Coaching werk je aan de 95-99% die jouw mogelijkheden bepalen.

De informatie in je onderbewustzijn bestuurt meer dan 95% van jouw leven. Het bepaalt of iets veilig is of niet en daardoor wat je wel en niet toelaat. Het kan je saboteren in het bereiken van je doelen en dromen.

De grootste onderliggende struikelblokken die het vervullen van wensen saboteert blijkt steeds te zijn:

 • een verstoord beeld van eigenwaarde
 • het zich (on)bewust laten beperken door verwachtingen en oordelen van anderen.

Jouw eigenwaarde bepaalt:

 • of je in je kracht kán en durft te stappen
 • of je vrij bent om je hart te volgen
 • of je het waard bent en verdient om gelukkig en gezond te zijn en
 • of je succesvol mag zijn en je doelen behalen veilig is
 • of ik kan beter falen dan in mijn kracht gaan staan.

Laat ook jij je onbewust bepalen door de oordelen en verwachtingen van anderen (partner, ouders, collega’s, maatschappij)?

Inhoud programma:
Het Eigenwaarde Activeringprogramma is de basis en het startpunt van een coaching traject. Daarna kan het basistraject worden uitgebreid met aanvullende trajecten, losse consulten en trainingen. Onderwaardering is altijd de grondslag van zelfbeperking. Gevoelens, overtuigingen en percepties bepalen uiteindelijk wat jij wél toelaat en níet. Gezonde eigenwaarde is de voedingsbodem voor jouw hele Zijn. Het beïnvloedt je gevoelswereld, je zelfbeeld, je handelen én bepaalt jouw mogelijkheden.

 • Oriënterend gesprek, inclusief testen m.b.v. spiertesten (gratis en vrijblijvend).
 • Persoonlijke coaching afgestemd op jouw eigenwaarde.
 • 6 consulten van 90 minuten.
 • Mogelijkheid tot uitbreiding met losse consulten en/of Training.
 • Geen schriftelijke rapportage, wel traject overzicht voor eigen administratie.

Als extra bonus:

 • Materialen voor huiswerk inclusief opdrachten
 • Opname meditatie
 • Opname lichaamstest

Alle consulten zijn erop gericht om jouw beperkingen op te heffen. Hierdoor worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd en jouw kansen op succes vergroot. Zowel jouw persoonlijk als zakelijk functioneren worden hiermee geoptimaliseerd.

In het basistraject kun je aan elk thema werken. Bedenk vooraf wat je graag wilt veranderen, oplossen en/of bereiken zodat we hier effectief aan kunnen werken.

Kosteloos:
Een oriënterend telefoongesprek of via Skype is kosteloos. Deze kan via de contactpagina aangevraagd worden.

Vergoedingen:
Jouw investering in coaching kan onder de noemer ‘studie of scholing t.b.v. werk’ onder voorwaarden worden afgetrokken bij de belastingaangifte. Omdat dit kan veranderen verwijs ik je naar de belastingdienst. Zakelijk kunnen coaching trajecten door werkgevers vergoed worden. Hiervoor gelden zakelijke tarieven.

Investering:
De investering in jezelf is normaal €981 en NU € 777 waarvan € 177 vooraf aan te betalen. De btw en het voor- en nawerk is in de prijs van de trajecten inbegrepen (inclusief pre- en post werk). Met liefst een korting van € 204.

Voorbereiding:
Bedenk vooraf wat je graag wilt veranderen, oplossen en/of bereiken zodat we hier effectief aan kunnen werken. Zorg ervoor dat je vóór elke sessie volledig gehydrateerd bent om de testmethode (spiertesten) effectief te maken, dit doe je door voldoende water van tevoren te drinken.

De behandeling is géén vervanging van de reguliere geneeskunde!

De techniek is ontwikkeld om het zelf helend vermogen te activeren of te verbeteren. Er wordt door mij sterk aanbevolen dat cliënten hun eventuele behandelend arts blijven bezoeken en de adviezen opvolgen. Ik raad u aan voor een medische diagnose of medicatie altijd uw arts te raadplegen!

Voor meer informatie of voor een afspraak te maken kun je contact maken.

Bij verhindering dient een afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd anders zullen de kosten in rekening worden gebracht. Lees algemene voorwaarden.

Facebooklinkedin